Wednesday, January 25, 2012

Setelah sekian lama tak update


Assalammualaikum W.B.T.

Apakabar pembaca "muhammadjay.blogspot.com" ..  Hope sihat walafiat hendaknya ..

Agak lama jugak aku tak update blog nie, bukan takde masa just banyak benda lagi aku kena selesaikan ..  Tapi hari ini, bertarikh 26/01/2012, aku berkesempatan meng'update blog nie dan di kesempatan nie jugak, aku dah tukar background dan jugak color tok blog nie daripada biru ke warna Brown Orange .. Amacam!! Ok tak?? .. Color yang boleh tahan lawanya .. Just nak tukar mood template nie je ..

Ok lah, tu je aku nak update buat kali nie, and I hope hari-hari yang mendatang aku dapat update lagi blog nie, Insyallah kalau ada masa ..  Tapi untuk pembaca blog  nie, aku akan try dan set on my mind that i must to update this blog at least once every week.. Insyallah, akan aku try my BEST ..

Salam sayang daripada aku "jay" .. Have a nice day everyone ",


No comments:

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...