Saturday, October 8, 2011

Checklist: 6th Convocation Ceremony 2011 UNISEL

 
Assalammualaikum..
Bulan nie aku memang busy.  Nak tahu busy sebab apa?? Cer teka cer Teka.  Aku sekarang nie busy dengan Convocation nie.  Minggu lepas busy dengan Convo then minggu nie pun sama.  Nasib baik cuti aku ade lagi, kalau tak payah ar (tapi superior aku BAEK sioot) mesti kowang tak percaya kan.. Hehehe..  Berbalik pada entry kali nie, Aku tersangat-sangat "HAPPY" cause tak sangka aku akan Convo juga akhirnya (Macam tak percaya) ..  Ok ar, tak nak citer panjang sangat, jom roger "CHECKLIST6th Convocation Ceremony 2011 UNISEL" pada tahun nie.  
Checklist before Convo:
  1. Check Graduation Status (Done) 
  2. Confirmation of Participation (Done)
  3. Answer online survey available at http://graduat.mohe.gov.my/ (Done)
  4. RM350.00 as convocation fee (Done)
  5. Collection of Academic Robe (Done)
  6. Rehersal (on 14/October/2011 / Friday )
  7. Convocation / Graduation Day ( 16/October/2011 / Sesi Petang 1pm-6pm )
  8. Returning of Academic Robes
  9. Collecting of Photograph
  10. Bersurai (Rindu kengkawan) hahaha =) 
  11.  
Lebih Details tengok kat bawah nie:

Nie pulak DATES & SESSION masa Convo nanti (Diploma In Administrative Management) :


p/s: Pada membe-membe yang len, aku tahu korang dah tak sabar nak Convo nie, Sabar-sabar ok. Apa-apa pun "CONGRATULATIONS" semua.  Jumpa kat Dewan Utama nanti =)

4 comments:

uniselife said...

Congrats on the accomplishment! Have a great graduation ceremony!

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

thank a lot... Unisel is the best place to study..

fairus said...

TAHNIAH BRO...

Anonymous said...

Assalam jay. I'm taking dip admin mg at unisel too hhmmm nak tanya u ada jual buku rujukan secondhand? Tq

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...