Saturday, April 23, 2011

NOKIA X3-02, Engkaulah DiHatiku...

NOKIA X3-02 (BLACK COLOR menjadi Pilihan)

"Nokia X3-02 engkaulah dihatiku", Amacam Title yang aku berikan 2, ok tak... Actually, nie la Handphone yang baru jer aku beli sebulan yang lepas.. (Beli kat NOKIA CENTRE).. Nie la first jugak aku beli handphone dengan duit hasil aku sendiri (Puas hati beli handphone pilihan sendiri nie).. hehehe... Handphone nie memang banyak function (bagi aku lah)... hahaha... Diantara Specification handphone nie yang aku suka seperti berikut:
  • Touch screen with keypad
  • Ringtones: mp3, AAC, eAAC, eAAC+, WMA & Video ringtones
  • GPRS & WLAN
  • Ovi Store
  • My Nokia
  • Opera mini browser
  • Full Web browsing of real web pages
  • Support for Video Streaming
  • Access to Facebook, MySpace, YouTube and other online social networks
  • 5 Megapixel Camera, Zoom up to 4x, & Full Focus
  • OVI Music store support
  • Bluotooth
  • Instant messaging through Ovi Chat


TOUCH SCREEN & KEYPAD (PRICE: RM560)

Memang seronok giler guna handphone nie, (keseronokan yang tak terkata & masa kat office pun still boleh online "TWITTER & FACEBOOK dan macam2 lagi) hahaha.... NOKIA memang TEeeBaaaeeekkkk......



4 comments:

Jemari MonteL said...

bakkk siniiii... mau gak.... thanks polow me... :p

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

just ade 1 jer la awak... tak bley kongsi.. hehehe.. thanks follow me back ok.. slalu roger my blog k.. =)

hatikukata said...

cun nye phone tu..alamak terkenan lak :D

farcuemai said...

boleh wat video 3g ke?

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...