Saturday, January 15, 2011

Nuffnang Lagi



Salam 1 Malaysia semua...

apa khabar hari ini?? Hope semuanya sihat walafiat ya.. Nie aku nak share pasal "Earning Nuffnang" aku nie. Hari nie aku g ar tengok earning Nuffnang aku kan, then aku pun terkejut juga lah sebab earning Nuffnang aku dah meningkat lagi.. Alhamdullilah.. Kalau macam nie lah setiap hari kan bagus, ada lah income di terima. Kan.. kan.. kan.. hehehe.. Kalau macam nie, aku kenalah berusaha lebih lagi. Setiap hari berblogging pun takpe.. hehehe..

Thanks Again Nuffnang.... You are the Best...

14 comments:

Cik Reena Tan said...

terbaek la... majulah diri bersama blog+nuffnang.. hehehe! bile nak blanje?

zOeY zAu YaH said...

tahniah2..hope saya punya pun akn naik cam awk gak haha

jesnita_ns said...

congrats bro..

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

Cik Reena: mmg terbaik nie..
hehehe
i hope so akan buat yg terbaik for this blog..
=b

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

zoey: thanks zoey...
hope ur blog pun mcm earning sya ya..
=b

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

thanks jesnita...
slalu roger blog sya k...
=b

Nani Aling said...

Lama nda check akaun harap2 suda beribu ribu hehe

zmanja said...

bole la banje lepas nih..

mofaizmz said...

hoho..bleh tahan income

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

zmanja: eeemmm
insyallah..
=b

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

mofaizmz: bley ar...
tpi nak tggi lgi income nie..
hehehe
=b

Nizam said...

best2... hehe.. kasi sinila sikit

MOHD. NASER NOHO said...

congrat bro.
aku masih sama macam bulan lalu.
takda peningkatan.
blog aku pun takda pengunjung.

adam bin ismail said...

Great! Good information to share with others,i like it very much,thanks....

http://black-eyed-peas-team.blogspot.com
http://nascar-2011.blogspot.com
http://digital-cameras-stores.blogspot.com
http://computer-desktop.blogspot.com
http://view-cyber-shot.blogspot.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...