Friday, January 7, 2011

NUFFNANG

"The latest Earning from Nuffnang "

Good Morning Everyone...

Try tengok picture kat atas tue. Mesti anda semua tertanya-tanya tue picture apa bukan?? Tue picture dashboard Nuffnang aku yang latest berjumlah RM13.50 (Available). hehe .. Hari tue dah Cash Out berjumlah RM64.35 untuk kali pertama tapi Cheque tersebut tak sampai-sampai lagi .. Tak lama lagi kowt ... hehehe .... Tak sabar nie .. Aisshh ... Kali ni Earning Nuffnang mencurah-curah pulak, Penambahan dari RM3.60 ke RM13.50 (Available) .. Aku nak berterima kasih juga kepada visitor-visitor blog aku nie. Tanpa visitor seperti anda semua pasti blog aku nie sunyi jer .. =b

Thanks a lot to "Nuffnang"... Andalah yang Terbaik...

15 comments:

Fairus Bin Mamat said...

tahniah la bro..

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

thanks bro.....
=b

Miss Izah Mohamed said...

wah.. boleh belanje ni

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

Insyallah Miss Izah...
=b

zuana said...

ha kena lah rajin2 lagi update pasni kan =)

fariehan ibrahim said...

oke, jeles. :P

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

hye zuana..
nmpaknya mcm 2 ar...
pas nie sntiasa b'blogging ar aku nmpaknya...
hehehe
thanks for the advice zuana....

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

asal fariehan jeles plak?
takya ar nak jeles2 nie,
pas nie fariehan kne ar slalu update blog k..
psti akan dpat earning mcm aku nie..
insyallah....
=b

Atiqah ab.Samad said...

congratz congratz ! kita plak masih menanti peningkatan earning ... heh

edy said...

rezeki tu....aku bru ada 2 henget,...jadi la tu...ehehehe

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

salam atiqah...
thanks ya....
tak lme lgi atiqah pun dpat gak earning yg byk 2..
sbar ea...
=b

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

hye edy...
nie tak bley tlong, btol tak edy??
hehehe

2-3 blan, kang naik ar earning 2 edy..
bsabar ya..
=b

SyAmSuL AnUaR said...

tahniah utk anda..[^_^]..

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

thanks syamsul...
=b

sang rama-rama said...

assalammualaikum.. actually mcm mana blh dpt duit dgn nuffnang ya? sbnrnya kami tgh buat asgment... lecturer kami minta buat mengenai "e-commerce:are student mere consumers or more involve in making money online".
so I think this is one ways of getting money on9.. help me to know how...

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...