Saturday, December 18, 2010

Nuffnang 0h Nuffnang


Check NUFFNANG on the way???? Nampaknya impian aku dah pun tercapai. Apa yang aku tunggu-tunggu dah nak tiba. Yes, cek dari pihak Nuffnang. Aku tertanya-tanya, bila agaknya check nuffnang tue akan sampai.. (*tengah berfikir nie)..

Excited juga nie, sebab nie merupakan check yang pertama aku dapat dari pihak nuffnang.. Happy sioott.... hahaha..

Mesti korang tertanya-tanya, berapa agaknya duit nuffnang yang aku terima bukan??? Sebenarnya tak banyak sangat, tak sampai RM100 pun, sikit jer... Aishhh, blog aku nie tak lah sehebat blog korang semua tue, semuanya gempaq2... betul tak? hehehe.....

Thank you very much Nuffnang ..... =)



18 comments:

myrawry said...

macam mana nak dapat earning melalui nuffnang ni ? tak berapa faham sgt

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

the important is awak haruslah sentiasa berblogging & slalu update blog ......

myrawry said...

erk.ye eh. macam mane earning tu masuk?

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

actually, earning 2 masuk apabila seseorang click advitising blogger orang lain, erti kata lain, setiap kali orang click advertising kita
(iklan kat blog kita), earning akan masuk.... =)

myrawry said...

ooooo~~ i see. thanks huh. that info really helping :)

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

ur welcome myrawry.....
slalu roger blog aku k....

effa said...

hi there.i follow u kay=)

Sarah-rah-rah said...

hehe asalkan ada laa dpt jugak, boley buat topap ^^,

DanieL AdiE said...

wah..dh dpt..
aku x pernah dpt pon..aduh..

Nur Azila Ismail said...

hehe . moga sentiasa bertambah ye :D

Nani Aling said...

tahniah..... tambahkan usaha...

n@m@n said...

tahniah,,tahniah

dah lama tak cashout ni..hehe

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

effa: thanks a lot effa.....

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

sarah-rah-rah: yes... correctly...
top up pun dah berbaloi.. hehehe

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

Daniel Adie: hehe
setelah lme mnunggu, akhirnya dpat gak cash out duit nuffnang nie...
hehe

takpe2..
hri nie gliran jay, esok2 giliran adie plak cash out ,...

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

Nur Azila Ismail: insyallah... amin3...
kalo selalu cash out msti seronok rite.. hehhe

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

Nani Aling: thanks nani....
akan sentiasa tingkatkan usaha nie.. hehehe
nani pun sma ok...

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

naman: thanks bro....
ble nak cash out bro? hehe

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...