Friday, September 17, 2010

Maskulin Magazine




Assalammuaaikum & Salam 1 Malaysia...

Apa khabar pembaca blog muhammadjay.blogspot.com? aku harap kalian sihat sentiasa k.. Hari nie raya dah masuk hari yang ke-7? Amacam dengan raya korang semua, mesti raya sakan rite. hehehe. Pada budak-budak tu, mesti dapat duit raya yang banyak kan? kongsilah sikit. hhehe. Just kidding... Simpan duit raya tu baik-baik k, jangan beli benda-benda yang tak baik (seperti mercun) k.

Ok lah. hari nie aku nak bercerita pasal sebuah majalah nie. Pernah dengar nama majalah "MASKULIN" tak?? Mesti pernah dengar / terbaca kan.! Majalah nie keluaran Karangkraf (keluaran Malaysia). Majalah nie merupakan majalah favorite aku sebenarnya (tak pernah miss nak beli) hahaha. Setiap keluaran mesti beli dan beli. Aish.. dah jadi habitlah pula.. hahaha.. Biasalah, kalau dah minat sangat nak baca, pasti tak boleh miss nak memilikinya. haha. Apa taknya, setiap kandungan yang terdapat dalam majalah nie, best-best belaka.. Penuh dengan "TIPS" yang sangat-sangat berguna pada setiap orang, khususnya pada yang bergelar "LELAKI". Disini aku nak share "COVER" depan setiap keluaran untuk tahun 2010 from January until August. (Setiap keluaran dah beli) hehe =)



Keluaran Kelapan 2010 (Vol. 109)



Keluaran Ketujuh 2010 (Vol. 108)


Keluaran Keenam 2010 (Vol. 106)




Keluaran Ketiga 2010 (Vol. 103)

Keluaran Kedua 2010 (Vol. 101)


Keluaran Pertama 2010 (Vol. 100)


P/s: Don't forget to buy this magazine ok. Majalah nie sangat berguna dan penuh dengan TIPS.

4 comments:

E.d.Y said...

rajinnye beli maskulin..dulu selalu gak baca..tu pun pinjam member...skrg dah duduk rumah len, dah xbaca dah...huhu

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

dah jdi habit bli majalah nie.. hehehe

owh..
yeke...
nnti bli ar, tak rgi baca majalah nie...
=)

Roxy zai said...

huahuahuha..hensomnyaaaa laki2 yg jadi cover page ni...owner blog ni bila lagi?? xmau cuba kaaa??miahahaha:D

MuHaMMad JaiMeH =jayjay= said...

insyallah...
hahaha
just kidding....

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...