Friday, August 20, 2010

Treasure Hunt















Nie la gambar2 kenangan bersama staff2 & friends.. http://www.cute-smiley.com
Nie merupakan aktiviti "TREASURE HUNT" di mana kitorang kena menyelesaikan 5 soalan teka teki. Aktiviti nie dibahagikan dengan 4 group, iaitu biru (Group ak), hijau, orange, dan merah. Aktiviti nie berlangsung selama 1 jam 30 minit (sekejap je). Tempat pertama & kedua akan mendapat hadiah manakala tempat ketiga & keempat tak dapat. Tempat pertama di menangi oleh group merah (dorang semua orang lama bab tu johan, hehe), tempat kedua group Orange, manakala tempat ketiga jatuh kepada group hijau dan last sekali group biru [group ak =( ] haha....

Nak tahu apa hadiah yang dimenangi oleh group merah? Group nie telah memenangi sebuah "Skipping" manakala tempat kedua memenangi hadiah yang memang lawak iaitu "Berus Mandi", haha. Masa penyampaian hadiah tu, ak asyik gelak je (gelak tak habis-habis) sebab group kedua dapat hadiah "Berus Mandi" (memang lawak). hehe. Nasib baik group ak tak menang, kalau tak mesti dorang semua gelakkan kitorang punya group. hehe. Ak tertanya-tanya juga, macam mana Kak Faz (staff) boleh terfikir nak memberi hadiah tue?

Sepanjang aktiviti tue, ak memang seronok sangat (walaupun tak menang), happy giler, & tak akan melupakan kenangan manis bersama staff dan juga member-member yang lain.




No comments:

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...