Friday, August 20, 2010

HLP Programme 'Plant A Tree'













"Kenangan Terindah".. Setiap Insan di dunia nie, mempunyai kenangan terindah yang tak akan dapat dilupakan, begitu juga dengan ak. Picture-picture di atas nie merupakan picture aktiviti "HLP PROGRAMME 'PLANT A TREE", di mana staff akan menanam bunga. Setiap staff akan diberikan sebuah pohon bunga (bunga pilihan masing-masing) yang akan ditanam oleh milik individu itu sendiri. Pelbagai bunga disediakan seperti bunga raya, bunga kertas dan banyak lagi.

Setiap staff kena memberi nama kepada setipa bunga yang mereka pilih. Macam-macam nama yang diberikan kepada setiap bunga tue, diantaranya marshanda, ariel. princess, dewata raya (nie je nama yang ak ingat, hehe) dan banyak lagi.

Kesemua bunga nie akan ditanam di kawasan office. Setiap hari, setiap staff harus menyiram bunga masing-masing.

Semasa aktiviti menanam bunga nie dijalankan, kesemua staff nampak happy. Diraut wajah masing-masing terukir senyuman yang manis. hehe.

Tengok je kat kesemua gambar tu, korang akan tertanya-tanya mana gambar ak kan? Gambar ak satu pun takde sebab masa tu ak menjadi tukang ambil gambar. Haisssh... Walaupun takde gambar, ak happy sangat-sangat sebab kesemua gambar yang ak ambil, kesemuanya lawa-lawa, takde yang cacat dipandang mata. Ak rasa, semua staff pun puas hati dengan gambar-gambar yang ak ambil (I think lah) hehe.

p/s: "KENANGAN TERINDAH" yang tak akan ak lupakan sampai bila-bila... http://www.cute-smiley.com




No comments:

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...