Saturday, May 22, 2010

Unisel Ohhh Unisel


Nie Lah Lambang Universiti tempat saya belajar.... UNISEL adalah singkatan and the full name is "University Industri Selangor"..... Kat sini saya ambil course Diploma In Administrative Management.... Course yang agak susah (kalo kita tak study) and agak senang (kalo kita study).... hahahahhaha........ Just Kidding... Saya Study selama 2 tahun setengah.... Fakulti Sebelum nie dikenali sebagai Fakulti Pengurusan Industri tapi pada tahun 2010 dah tukar ke Fakulti Of Business..Subject Yang Kena Study Sepanjang 2 tahun setengah sebanyak 29 subject... wow banyak 2,,, hehehehe.... Tak silap sayalah, just 2-3 subject bahasa Melayu dan selebihnya bahasa English, nama pun universiti right, jadi subject mestilah dalam bahasa English... Betul tak????? hhuhuhuhu..... Semua Lecterer boleh tahan baiknya.. taklah sampai nak merotan student,.... hahahaha... Just Kidding... Kemudahan Dalam kelas ok, takde masalah... ada Aircond beb, jadi taklah terasa panas, semasa pembelajaran pun tak terganggu .....

Banyak jugalah kenangan kat
UNISEL nie diantaranya dapat berkenalan dengan budak2 dari seluruh Malaysia, contohnya dari kedah, penang, perak dan macam2 tempat lagilah... Disamping itu juga, dapat belajar cara mereka bercakap... hehehe.... Berkawan dengan pelbagai loghat nie srooonnnnnnooooooookkkkk.........

Harapan =) "Pada tanggal 1/june/2010 nie adalah LI tok saya.... Jadi tak dapatlah nak jalan2 kat UNISEL lagi, tpi kalo ada masa free akan pergi jugalah nak jumpa member2.... Hope LI berjalan dengan lancar.. Insyallah..=)

No comments:

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...