Wednesday, May 19, 2010

Kisah Semasa Final Exam Semester Last (Semester 6)


Final Exam semester 6 nie agak susah jugak tak tahulah kenapa?....maybe tak study kowt...hahahaha..Just kidding...

Hari pertama paper 'note taking' bley tahan jugak soalannya, ada superwrite yang aku tak tahu macam mana nak buat, for example "cr"....nak jawab "car" tapi tak confident pulak dengan jawapan 2 maka dengan itu saya jawab "care", hope jawapan "care" nie betul lah.... hehehehe....

Paper ke 2 dan 3, boleh jawab, confident gak nak jawab... apa taknya semua yang aku hafal+ingat keluar semuanya...alhamdullilah.....tapi yang tak bestnya exam semester nie 3 paper kat Dewan Biru, dewan yang takde aircond..kalo takde aircond boleh diterima, tapi nie tak kipas just 4-6 buah jer, yang kat tengah2 confirm lah tak kena kipas .....adoyai...tapi semua 2 tak kisah sangat,...hahhaaha

Paper ke 4 dan last paper (ke 5) "Research & Management Information".... Takde hal nak jawab tapi bila dah hafal tapi tak ingat 2 yang masalah ,macam paper nie lah,.. bila dah tak ingat apa yang di hafal, kena bantai saja apa yang terlintas kat kepala,tapi tak banyak jugak lah yang main tembak jer...,,hehehehe.....Balance Sheet alhamdullilah balance...nie bab study dengan member2...

Hope semester nie, pointer aku naik walaupun naik sedikit jer yang penting lepas 2.70 keatas...i hope sangat2....pada member2 pulak, hope pointer naik & takde sorang yang akan repeat subject k....kita berdoa supaya lecterer bagi kita semua lulus dengan jayanya.....=)

Semester 6 nie jugak merupakan semester last aku belajar kat UNISEL... pas nie practical pulak selama 3 bulan..... Sem depan, kalo ada masa free, aku akan jumpa member2 kat UNISEL,,,, i hope so....

No comments:

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...